Malins4tassar

Malin Erlandsson

Malin Erlandsson

Jag som är grundaren och ägare till företaget Malins4tassar.

Jag är en sprallig och glad tjej med mycket idéer. Jag älskar att vara kreativ i både mitt privatliv som mitt yrkesverksamma liv. Jag är utbildad diplomerad hundinstruktör, beteendeutredare och hundmassör.

Att få jobba med hundar är dröm som gått i uppfyllelse. Intresset för hundar kom som väldigt liten. Dock hade jag en ”allergisk” mamma så det tog 13 år av övertalning innan jag fick en egen hund. Innan dess var jag hundrastare hemma i kvarteret. Jag började den resan redan som 6-åring med en tax. Sedan spred sig ryktet och jag fick förfrågningar om fler hundar. I slutändan hade jag 6st hundar i kvarteret. Jag tillsammans med min kusin rastade hundarna 3-4ggr om dagen. Vi byggde skogsagility banor i skogen, gick 1 mil för att bada med hundarna i sjön, tränade jaktapportering, drag och allt annat möjligt vi kom på. Under denna resa blev Spike min bästa vän, en Vorsthe. 

Nör jag fyllde 13 år fick jag min första egna hund, Alfons, en Norfolk terrier. Men tyvärr fick jag bara ha Alfons i 7 år innan vi fick ta bort honom pga. sjukdom.

Idag lever jag tillsammans med min Sambo, våra tvillingtjejer och våra 3 hundar, Kira (Schäfer), Zodd (Schäfer) och Garp (Jaktgolden)

Hund & Hundträning är & har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag kan inte påstå att jag tränar efter en viss metod utan individanpassar efter vilken hund jag tränar. Hundar är individer & för bästa resultat försöker jag anpassa min träning efter individen. Framför allt vill jag ha kul tillsammans med mina hundar. Att vi känner förtroende för varandra är otroligt viktigt för att få samarbetet att fungera. Att se hundarnas attityd till våra aktiviteter är det som gör hundlivet så fantastiskt. Känslan av att jag och hunden är ett team. Det är en svårslagen känsla, som man säger,

Hunden är människans bästa vän!

 

29792945_827552087436779_2032066563812622336_n